Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Dalarna/Smedjebacken/Smedjebackens Nya Trafikskola AB

Körkort hos Smedjebackens Nya Trafikskola AB i Smedjebacken

Körskolan Smedjebackens Nya Trafikskola AB är en trafikskola i Smedjebacken som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Smedjebackens Nya Trafikskola AB i Smedjebacken. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Smedjebackens Nya Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Smedjebackens Nya Trafikskola AB.

Kontaktuppgifter till Smedjebackens Nya Trafikskola AB

Namn: Smedjebackens Nya Trafikskola AB
Adress: Kyrkogatan 6, 777 30 Smedjebacken
Telefon: 0240-70400
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.ntssmedjebacken.com
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Utökad behörighet PersonBil, Bil med släp, Tung lastbil, Tung lastbil med släp, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan, Risktvåan.

Betyg för Smedjebackens Nya Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.3 av 5 baserat på 38 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Smedjebackens Nya Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Smedjebackens Nya Trafikskola AB i Smedjebacken

Här nedan hittar du en karta som visar var i Smedjebacken som trafikskolan Smedjebackens Nya Trafikskola AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Smedjebackens Nya Trafikskola AB i Smedjebacken.

Äger du Smedjebackens Nya Trafikskola AB?

Är du ägare till Smedjebackens Nya Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Smedjebackens Nya Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Smedjebacken

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Smedjebacken, vi listar körskolor från hela Dalarna. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.