Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Halland/Falkenberg/Murtans Trafikskola AB

Körkort hos Murtans Trafikskola AB i Falkenberg

Körskolan Murtans Trafikskola AB är en trafikskola i Falkenberg som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Murtans Trafikskola AB i Falkenberg. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Murtans Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Murtans Trafikskola AB.

Kontaktuppgifter till Murtans Trafikskola AB

Namn: Murtans Trafikskola AB
Adress: Holgersgatan 7, 311 35 Falkenberg
Telefon: 0346-71 14 95
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.murtans.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i Bil, Utökad behörighet PersonBil, Bil med släp, Tung lastbil, Tung lastbil, Tung lastbil med släp, Tung lastbil med släp, Buss, TAXI, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan, Risktvåan.

Betyg för Murtans Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Murtans Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Murtans Trafikskola AB i Falkenberg

Här nedan hittar du en karta som visar var i Falkenberg som trafikskolan Murtans Trafikskola AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Murtans Trafikskola AB i Falkenberg.

Äger du Murtans Trafikskola AB?

Är du ägare till Murtans Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Murtans Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Falkenberg

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Falkenberg, vi listar körskolor från hela Halland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.