Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Halland/Halmstad/Fartvindens Trafikskola

Körkort hos Fartvindens Trafikskola i Halmstad

Körskolan Fartvindens Trafikskola är en trafikskola i Halmstad som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Fartvindens Trafikskola i Halmstad. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Fartvindens Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Fartvindens Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Fartvindens Trafikskola

Namn: Fartvindens Trafikskola
Adress: Brogatan 45, 302 95 Halmstad
Telefon: 035 - 214 215
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.fartvinden.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), MC (Lätt), MC (Lätt), Bil, Utökad behörighet PersonBil, Bil med släp, Tung lastbil, Tung lastbil med släp, Buss, TAXI, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan, Risktvåan.

Betyg för Fartvindens Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Fartvindens Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Fartvindens Trafikskola i Halmstad

Här nedan hittar du en karta som visar var i Halmstad som trafikskolan Fartvindens Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Fartvindens Trafikskola i Halmstad.

Äger du Fartvindens Trafikskola?

Är du ägare till Fartvindens Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Fartvindens Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Halmstad

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Halmstad, vi listar körskolor från hela Halland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.