Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Örebro/Örebro/Cederbacks Trafikskola AB

Körkort hos Cederbacks Trafikskola AB i Örebro

Körskolan Cederbacks Trafikskola AB är en trafikskola i Örebro som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Cederbacks Trafikskola AB i Örebro. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Cederbacks Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Cederbacks Trafikskola AB.

Kontaktuppgifter till Cederbacks Trafikskola AB

Namn: Cederbacks Trafikskola AB
Adress: Karlslundsgatan 7, 703 41 Örebro
Telefon: 019-14 66 40
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.cederbacks.just.nu
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, Bil med släp, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Cederbacks Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Cederbacks Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Cederbacks Trafikskola AB i Örebro

Här nedan hittar du en karta som visar var i Örebro som trafikskolan Cederbacks Trafikskola AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Cederbacks Trafikskola AB i Örebro.

Äger du Cederbacks Trafikskola AB?

Är du ägare till Cederbacks Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Cederbacks Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Örebro

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Örebro, vi listar körskolor från hela Örebro. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.