Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Östergötland/Linköping/Ingelas för Körkort AB

Körkort hos Ingelas för Körkort AB i Linköping

Körskolan Ingelas för Körkort AB är en trafikskola i Linköping som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Ingelas för Körkort AB i Linköping. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Ingelas för Körkort AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Ingelas för Körkort AB.

Kontaktuppgifter till Ingelas för Körkort AB

Namn: Ingelas för Körkort AB
Adress: Berzeliigatan 4, 582 18 Linköping
Telefon: 013 - 31 11 90
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.ingelas.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, Utökad behörighet PersonBil, Bil med släp, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan, Risktvåan.

Betyg för Ingelas för Körkort AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Ingelas för Körkort AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Ingelas för Körkort AB i Linköping

Här nedan hittar du en karta som visar var i Linköping som trafikskolan Ingelas för Körkort AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Ingelas för Körkort AB i Linköping.

Äger du Ingelas för Körkort AB?

Är du ägare till Ingelas för Körkort AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Ingelas för Körkort AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Linköping

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Linköping, vi listar körskolor från hela Östergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.