Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Skåne/Klippan/Berndtssons Trafikskola i Klippan AB

Körkort hos Berndtssons Trafikskola i Klippan AB i Klippan

Körskolan Berndtssons Trafikskola i Klippan AB är en trafikskola i Klippan som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB i Klippan. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Berndtssons Trafikskola i Klippan AB.

Kontaktuppgifter till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB

Namn: Berndtssons Trafikskola i Klippan AB
Adress: Tegelbruksgatan 10, 264 35 Klippan
Telefon: 0435-122 00
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.berndtssons.nu
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, TAXI, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Berndtssons Trafikskola i Klippan AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Berndtssons Trafikskola i Klippan AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB i Klippan

Här nedan hittar du en karta som visar var i Klippan som trafikskolan Berndtssons Trafikskola i Klippan AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB i Klippan.

Äger du Berndtssons Trafikskola i Klippan AB?

Är du ägare till Berndtssons Trafikskola i Klippan AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Berndtssons Trafikskola i Klippan AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Klippan

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Klippan, vi listar körskolor från hela Skåne. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.