Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos Rhodins Trafikskola i Kristianstad

Körskolan Rhodins Trafikskola är en trafikskola i Kristianstad som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Rhodins Trafikskola i Kristianstad. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Rhodins Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Rhodins Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Rhodins Trafikskola

Namn: Rhodins Trafikskola
Adress: Östra Boulevarden 62, 291 31 Kristianstad
Telefon: 044 - 211 181
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.takortet.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Utökad behörighet PersonBil, Bil med släp, Tung lastbil, Tung lastbil med släp, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan.

Betyg för Rhodins Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Rhodins Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Rhodins Trafikskola i Kristianstad

Här nedan hittar du en karta som visar var i Kristianstad som trafikskolan Rhodins Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Rhodins Trafikskola i Kristianstad.

Äger du Rhodins Trafikskola?

Är du ägare till Rhodins Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Rhodins Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Kristianstad

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Kristianstad, vi listar körskolor från hela Skåne. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.