Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Skåne/Sjöbo/Lasses Trafikskola HB

Körkort hos Lasses Trafikskola HB i Sjöbo

Körskolan Lasses Trafikskola HB är en trafikskola i Sjöbo som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Lasses Trafikskola HB i Sjöbo. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Lasses Trafikskola HB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Lasses Trafikskola HB.

Kontaktuppgifter till Lasses Trafikskola HB

Namn: Lasses Trafikskola HB
Adress: Järnvägsgatan 1 A, 275 30 Sjöbo
Telefon: 0416-128 28
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.lassestrafikskolasjobo.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Lasses Trafikskola HB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Lasses Trafikskola HB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Lasses Trafikskola HB i Sjöbo

Här nedan hittar du en karta som visar var i Sjöbo som trafikskolan Lasses Trafikskola HB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Lasses Trafikskola HB i Sjöbo.

Äger du Lasses Trafikskola HB?

Är du ägare till Lasses Trafikskola HB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Lasses Trafikskola HB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Sjöbo

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Sjöbo, vi listar körskolor från hela Skåne. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.