Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Stockholm/Hägersten/Fruängens Bilskola AB

Körkort hos Fruängens Bilskola AB i Hägersten

Körskolan Fruängens Bilskola AB är en trafikskola i Hägersten som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Fruängens Bilskola AB i Hägersten. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Fruängens Bilskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Fruängens Bilskola AB.

Kontaktuppgifter till Fruängens Bilskola AB

Namn: Fruängens Bilskola AB
Adress: Fruängsgatan 73, 129 53 Hägersten
Telefon: 08-88 28 00
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.fruangensbilskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Fruängens Bilskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 1 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Fruängens Bilskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Fruängens Bilskola AB i Hägersten

Här nedan hittar du en karta som visar var i Hägersten som trafikskolan Fruängens Bilskola AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Fruängens Bilskola AB i Hägersten.

Äger du Fruängens Bilskola AB?

Är du ägare till Fruängens Bilskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Fruängens Bilskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Hägersten

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Hägersten, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.