Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos Globens Trafikskola i Johanneshov

Körskolan Globens Trafikskola är en trafikskola i Johanneshov som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Globens Trafikskola i Johanneshov. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Globens Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Globens Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Globens Trafikskola

Namn: Globens Trafikskola
Adress: Gullmarsvägen 4, 121 40 Johanneshov
Telefon: 08-91 82 82
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: https://globenstrafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, Bil, Utökad behörighet PersonBil, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan, Risktvåan.

Betyg för Globens Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 5 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Globens Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Globens Trafikskola i Johanneshov

Här nedan hittar du en karta som visar var i Johanneshov som trafikskolan Globens Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Globens Trafikskola i Johanneshov.

Äger du Globens Trafikskola?

Är du ägare till Globens Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Globens Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Johanneshov

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Johanneshov, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.