Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos Connys Trafikskola i Märsta

Körskolan Connys Trafikskola är en trafikskola i Märsta som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Connys Trafikskola i Märsta. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Connys Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Connys Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Connys Trafikskola

Namn: Connys Trafikskola
Adress: Ringvägen 53, 195 31 Märsta
Telefon: 08- 591 127 50
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.connystrafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Bil med släp, Tung lastbil, Tung lastbil med släp, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan.

Betyg för Connys Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Connys Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Connys Trafikskola i Märsta

Här nedan hittar du en karta som visar var i Märsta som trafikskolan Connys Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Connys Trafikskola i Märsta.

Äger du Connys Trafikskola?

Är du ägare till Connys Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Connys Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Märsta

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Märsta, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.