Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Stockholm/Sollentuna/Sollentuna Trafikskola AB

Körkort hos Sollentuna Trafikskola AB i Sollentuna

Körskolan Sollentuna Trafikskola AB är en trafikskola i Sollentuna som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Sollentuna Trafikskola AB i Sollentuna. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Sollentuna Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Sollentuna Trafikskola AB.

Kontaktuppgifter till Sollentuna Trafikskola AB

Namn: Sollentuna Trafikskola AB
Adress: Sjöängsvägen 17, 192 72 Sollentuna
Telefon: 08 754 26 00
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.sollentuna-trafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Bil med släp, TAXI, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan.

Betyg för Sollentuna Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Sollentuna Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Sollentuna Trafikskola AB i Sollentuna

Här nedan hittar du en karta som visar var i Sollentuna som trafikskolan Sollentuna Trafikskola AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Sollentuna Trafikskola AB i Sollentuna.

Äger du Sollentuna Trafikskola AB?

Är du ägare till Sollentuna Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Sollentuna Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Sollentuna

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Sollentuna, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.