Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos Björgs Trafikskola i Stockholm

Körskolan Björgs Trafikskola är en trafikskola i Stockholm som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Björgs Trafikskola i Stockholm. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Björgs Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Björgs Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Björgs Trafikskola

Namn: Björgs Trafikskola
Adress: Heleneborgsgatan 11 B, 117 31 Stockholm
Telefon: 08-847 220
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.bjorgs.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i Bil, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Björgs Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Björgs Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Björgs Trafikskola i Stockholm

Här nedan hittar du en karta som visar var i Stockholm som trafikskolan Björgs Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Björgs Trafikskola i Stockholm.

Äger du Björgs Trafikskola?

Är du ägare till Björgs Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Björgs Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Stockholm

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Stockholm, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.