Innehåller annonslänkar för PriceRunner
Körkort/Körskolor/Västernorrland/Sundsvall/Checkers Trafikutbildning AB

Körkort hos Checkers Trafikutbildning AB i Sundsvall

Körskolan Checkers Trafikutbildning AB är en trafikskola i Sundsvall som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Checkers Trafikutbildning AB i Sundsvall. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Checkers Trafikutbildning AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Checkers Trafikutbildning AB.

Kontaktuppgifter till Checkers Trafikutbildning AB

Namn: Checkers Trafikutbildning AB
Adress: Trädgårdsgatan 38, 852 32 Sundsvall
Telefon: 060-61 21 31
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.checkers.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Bil med släp, TAXI, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Checkers Trafikutbildning AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Checkers Trafikutbildning AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Checkers Trafikutbildning AB i Sundsvall

Här nedan hittar du en karta som visar var i Sundsvall som trafikskolan Checkers Trafikutbildning AB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Checkers Trafikutbildning AB i Sundsvall.

Äger du Checkers Trafikutbildning AB?

Är du ägare till Checkers Trafikutbildning AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Checkers Trafikutbildning AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Sundsvall

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Sundsvall, vi listar körskolor från hela Västernorrland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.