Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos City Trafikskola HB i Angered

Körskolan City Trafikskola HB är en trafikskola i Angered som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till City Trafikskola HB i Angered. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till City Trafikskola HB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av City Trafikskola HB.

Kontaktuppgifter till City Trafikskola HB

Namn: City Trafikskola HB
Adress: Spadeg. 8, 424 22 Angered
Telefon: 031-330 25 20
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.cityangered.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i Bil, Utökad behörighet PersonBil, intensiv kursplan, Handledningsutbildning, Riskettan.

Betyg för City Trafikskola HB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 5 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos City Trafikskola HB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till City Trafikskola HB i Angered

Här nedan hittar du en karta som visar var i Angered som trafikskolan City Trafikskola HB ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till City Trafikskola HB i Angered.

Äger du City Trafikskola HB?

Är du ägare till City Trafikskola HB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om City Trafikskola HB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Angered

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Angered, vi listar körskolor från hela Västra Götaland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.