Innehåller annonslänkar för PriceRunner

Körkort hos Bosses Trafikskola i Kungälv

Körskolan Bosses Trafikskola är en trafikskola i Kungälv som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Bosses Trafikskola i Kungälv. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Bosses Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Bosses Trafikskola.

Kontaktuppgifter till Bosses Trafikskola

Namn: Bosses Trafikskola
Adress: Herr Arnes Gata 3, 442 34 Kungälv
Telefon: 0303-649 85
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.bossestrafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Erbjudanden: Körkortsutbildning i EU-moped/traktor, MC (Begränsad/Obegränsad), Bil, Bil med släp, Tung lastbil, Buss, intensiv kursplan, Handledningsutbildning.

Betyg för Bosses Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Bosses Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Bosses Trafikskola i Kungälv

Här nedan hittar du en karta som visar var i Kungälv som trafikskolan Bosses Trafikskola ligger. Om du klickar på markören för körskolan på kartan så hittar du en länk till en karta som gör det möjligt att få fram en vägbeskrivning från dig till Bosses Trafikskola i Kungälv.

Äger du Bosses Trafikskola?

Är du ägare till Bosses Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Bosses Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Körkort.net!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på Körkort.net.


Andra körskolor i närheten av Kungälv

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner i närheten av Kungälv, vi listar körskolor från hela Västra Götaland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.